Carles Santiago i Roig
(Barcelona, 1953)

De ben petit inicia estudis de solfeig i acordió a Barcelona i fa harmonia de forma autodidacta. Les seves primeres experiències són com a cantautor, compartint escenari amb Pere Tàpies, Lluís Llach, Teresa Rebull i Joan Manuel Serrat. S’introdueix en el món de la sardana amb les colles sardanistes Roselles del Camp, Roca de Gavà i Pedraforca. Fundador i representant de la cobla Ciutat de Cornellà. Premiat en diversos concursos de composició. Des de l’any 2010 forma part de la junta de la Confederació Sardanista de Catalunya i és el coordinador del concurs La Sardana de l’Any.

 

Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:


Truans enllaunats:
(2016) Temes originals de Dile i Es una lata el trabajar de Luís Aguilé i Soy un truhán, soy un señor de Julio Iglesias.


En Joan ja balla: (2014) Temes originals de Qualsevol nit pot sortir el sol de Jaume Sisa, Pas en fals de Carles Santiago i En Joan petit (popular).


Petrisardana:
(2001) Temes originals de El Patufet de Josep Casas, Inspector Gatget de Shuki Levy i Haim Saban, Dr. Slump de Shunsuke Kikuchi, Els Bobobobs de Guido i Maurizio De Angelis i Anys i anys... per molts anys!


Va de napolitanes:
(2012) Temes originals de Guaglione de Giuseppe Fanciulli i A Marechiare de Salvatore di Giacomo i Francesco Paolo Tosti.

En Joan i la Maria: Dedicada a Joan Alberich i Maria de Vilanova i la Geltrú (2000)


Radetzky March:
(1987) Arranjament de la marxa de Johann Strauss sr. (1848)