Gerard Pastor i López

(Barcelona, 1984) 

 

Cursa els estudis de música a l'Escola Municipal de Palau-Solità i Plegamans, al Conservatori de Sabadell (Premi d'Honor de Piano) i el superior de piano a l'ESMUC. Paral·lelament ha realitzat estudis de composició i direcció d’orquestra amb Jordi Mora.

Amb influència d’estils musicals molt diferents, sempre intenta crear obres amb personalitat pròpia buscant vies d’innovació a través de la tradició. Des del 2012 és el director musical de la cobla Contemporània.

 

Pàgina personal de l'autor:

www.gerardpastor.com

  

 

Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:


Batman! Quin temps fa?: (2013) Temes originals de Batman TV Show de Neal Hefti, Dr. Slump de Shunsuke Kikuchi, Sintonia del temps de TV3 i Benny Hill de Boots Randolph.


Una Arlesiana a la Rossini:
(2012) Temes originals de L’Arlésienne de Georges Bizet, La gazza ladra i L’italiana in Algeri de Gioachino Rossini.


Les noces de Guillem Tell: (2011) Temes originals de Les noces de Fígaro de Wolfgang Amadeus Mozart, Guillem Tell de Gioachino Rossini i Aida de Giuseppe Verdi.

La Lambamba: (2010) Temes originals de Lambada de Ulises Hermosa i La bamba canço popular mexicana.


Summermambo:
(2009). Tema original de Mambo Nº 5 de Dámaso Pérez.

 

Harry Potter i la rotllana filosofal: (2008). Tema original de John Williams de la pel·lícula Harry Potter i la pedra filosofal (2001).

 

007 odissea en el ring: (2007). Temes originals de David Arnold de la pel·lícula James Bond”(1962), de Richard Strauss de la pel·lícula 2001: Una odisea del espacio (1968), de Vangelis de la pel·lícula Carros de fuego (1981), d’Elliot Goldenthal i Burt Bacharach de la pel·lícula Austin Powers: Misterioso agente internacional (1997), de Bill Conti de la pel·lícula Rocky (1976).

 

L’hostal del fum: Dedicada a l’Associació Sardanista de Palau-Solità Plegamans en el seu 25è aniversari (2005).

 

Galop Circum: Galop inclòs a l’espectacle de la Contemporània, Circum! (2006).

 

Pallassada:  Obligada de tible amb la brillant interpretació de Jeroni Velasco. Inclosa a l’espectacle de la Contemporània, Circum! (2006) Aquí el silenci és música.

 

Joc de ratolins:  Inclosa a l’espectacle de la Contemporània, Bestial (2005).