Ivan Joanals i Ametller

(Calonge, 1984)

 

S’inicia en el món de la música de ben petit a l’Escola de Música de Calonge, amb el piano com a instrument. Guanyador de la categoria de format lliure del Concurs de composició de música per a cobla i sardanes de Mollet del Vallès (2005) i del concurs de joves compositors de Blanes (2007). Actualment estudia el 5è curs de composició a l’ESMUC i 6è de grau mitjà de tenora al Conservatori Municipal de Barcelona. És intèrpret de tenora a la cobla Contemporània.

 

 

Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:

Sobreviure és un escàndol!: (2010) Temes originals de I will survive de Frederick J. Perren i Dino George Fekaris, Escándalo de Willy Chirino, Tarragona m’esborrona de Lluís Gavaldà i Ramon Vidal, Soy un truhan soy un señor de Ramon Arcusa, Julio Iglesias i Manuel de la Calva, A quien le importa de Ignacio Canut i Carlos Garcia Berlanga i Bamboleo de Antonio Baliardo, Jahloul Bouchikhi i Nicolas Reyes.

L’arbreda de Can Feliciano: Dedicada als veïns de Malgrat de Mar per la seva defensa d’un espai natural singular (2007). Guanyadora del Concurs de Joves Compositors de Blanes.

Vull ballar tota la nit: Tema original de l’Empordà de Josep Maria Thio i Jaume Rufi, Bon dia de Lluís Gavaldà, La la la de Ramon Arcusa i Manuel de la Calva, El tren de mitjanit de Pep Sala, Carles Sabater i Joan Capdevila, Yo quiero bailar toda la noche de Jessee Suarez, Ernesto Espinosa, Luís Rios i Francisco Palma.

 

La bicicleta juràssica de Mòrdor: (2008). Temes originals de John Williams de la pel·lícules E.T. l’extraterrestre (1982) i Parc Juràssic (1993) i de Howard Shore de la pel·lícula El senyor dels anells (2001).

 

Trenc d’alba: Tercera sardana de l’autor (2007)

 

Galop Films: (2007). Tema original de la sintonia de 20th Century Fox i de John Williams de la pel·lícula Superman (1978).