Jordi Molina
Jordi Molina i Membrives

(Blanes, 1962)


El compositor i tenorista Jordi Molina és un referent, no tan sols a casa nostra, sinó també a nivell internacional ja que, mogut per la seva capacitat d’innovació, ha desenvolupat una intensa activitat concertística pels cinc continents donant a conèixer l’instrument. Format musicalment als conservatoris de Girona i Barcelona i al Taller de Músics, va ser un alumne avantatjat del mestre Ricard Viladesau.

En l’àmbit tradicional d’aquest instrument ha format part de les més prestigioses cobles i orquestres, com Els Montgrins o Maravella, i ha estat membre fundador de la Cobla de Cambra de Catalunya i la Cobla Simfònica Catalana.  La seva inquietud el porta l’any 1999 a la recerca personal de nous camins per a la tenora. Promoure la creació de nou repertori, crear noves propostes musicals i col∙laborar amb solistes i grups dels més diversos estils han estat els eixos del seu treball.


Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:

La Sabadell, més que una colla: Dedicada a la Colla Sabadell amb motiu del seu 50è aniversari. Quan l’any 2017 la Colla Sabadell preparava la celebració del seu cinquantenari, varen pensar que calia una sardana que servís per celebrar aquesta fita. Havia de ser una sardana que representés els ideals d’elegància i expressivitat que els havien dut a guanyar el Campionat de Catalunya. De seguida varen tenir clar que el mestre Jordi Molina era el compositor idoni i no es varen equivocar. La sardana La Sabadell, més que una colla no és solament una meravella per escoltar i ballar, sinó que a més, els representa com a Colla (2018).


Festa a Rubí
:  Dedicada a l’Agrupació Sardanista de Rubí amb motiu del seu 75è aniversari (2001).