Mercè
                Navarro

Maria Mercè Navarro i Galindo

(Badalona, 1963)

 

Als quinze anys inicia els estudis musicals a l’Escola de Música de Badalona. Un any més tard, de la mà del mestre Jordi León, estudia flabiol i tamborí al Conservatori de Música de Barcelona. Cofundadora l'any 1980 de la cobla Marinada de Badalona. Dona pionera dins el món de la sardana, ha format part de diferents grups de música tradicional acompanyant gegants, bastoners i bestiari. L'any 2008 s'inicia en la composició de sardanes de la mà d’Agustí Serratacó. Actualment és la flabiolaire de la Contemporània.

 

 

Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:Fil d’or: Dedicada als sardanistes Pau Asensio i Angusties Haro en nom del Grup Sardanista Balàfia (2018).


Galop.cat:
(2014) Temes originals de Les rondes de vi de Jaume Arnella, Si tu vas al cel (popular), La cirereta (popular), Pujarem dalt dels cims de Santi Riera i Passi-ho bé (popular).


Òmnium: Dedicada al 40è aniversari d’Òmnium Sabadell (2012). Lletra de Josefina Sabartés i Comas.

 

10 anys de ràdio: Dedicada al programa Aigüestoses Sardanista de Ràdio Sant Andreu de la Barca, amb motiu del Xè aniversari de l’emissió radiofònica, i al seu editor-presentador Pere Vendrell (2012).


Gat i gos: (2013) Temes originals de Doraemon de Shunsuke Kikuchi, Vamos a la cama d’Antonio Areta i Dartacàn de Guido i Maurizio De Angelis.


Entre Sabadell i Calella:
Dedicada a Àngel Muñoz, entusiasta sardanista fundador i dansaire de la colla Sabadell (2011). Finalista del Certamen La Sardana de l’Any (2011).


Que bonica és la sarsuela:
(2012) Temes originals de Bohemios d’Amadeo Vives, La Revoltosa de Ruperto Chapí, Alma de Dios de José Serrano i La boda de Luis Alonso de Gerónimo Giménez.

Galop Lírics: (2011) Tema original de Las Leandras de Francisco Alonso.

A la Teresa Prats: Dedicada a la promotora sardanista del Barri de Balàfia de Lleida (2010).

Records i fletxes d’amor: (2010) Temes originals de El baul de los recuerdos de Toni Luz, La fiesta de Jack Gellar, Frere Maston i Carlos Perez i Las flechas del amor de Albert Hammond.

 

Lluna plena sobre el mar: Composició que neix d’una bonica història d’amor viscuda per la pròpia autora (2010).

 

Amiga Mapuche: Dedicada a Míriam Rosa Paillán, entusiasta sardanista (2008)

 

Mare meva!!!: (2009) Temes originals de Mamma Mia de Benny Andersson, Björn Ulvaeus i Stig Anderson i Chiquitita, Super Trouper i The winner takes it all de Benny Andersson i Björn Ulvaeus.

 

Superstar: (2008) Tema original d’Andrew Lloyd Weber de la pel·lícula Jesucrist Superstar (1973).