Martí Fontclara i Palomeras

(Castelló d’Empúries, 1987)

Als sis anys comença els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Castelló d’Empúries. El seu aprenentatge musical ha abraçat diverses disciplines: el violí amb Albert Teixidor; el piano amb Pere Cortada i Marc Timon; fiscorn amb Martí Genís, Josep Riumalló, Pep Moliner i Miquel Badia, amb qui ha cursat fins a 6è de grau professional al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Diplomat en Magisteri en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és fiscornaire de la cobla Marinada.


Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:

Paellades d’amor: (2014) Temes originals de Dijous paella de Xavier Capdevila i Maite Zaitut de Xabier Zabala.


Pirates contemporanis:
(2012) Temes originals de Els pirates de Penzance d’Arthur Sullivan.

 

No m’afaitis...: (2011) Temes originals de Il barbiere di Siviglia de Gioachino Rossini, Caruso de Lucio Dalla i Nabucco de Giuseppe Verdi.


Videojoc estiuenc:
(2010) Temes originals de Super Mario Bros. de Koji Kondo, Explota explota mi corazon de Franco Bracardi, Daniele Pace i Antonio Figueroa, Hay que venir al sur de Daniele Pace, Giandomenico Boncompagni i Paolo Ormi i Love is in the air de Harry Vanda i George Young.


Fins aviat:
“Dedicada a la cobla Contemporània per 4 anys magnífics!” (2009). Interpretada al fiscorn pel mateix autor.


Entre la barbacoa i la paret:
(2009). Temes originals de Si yo tuviera una escoba de Vicente Mari, La barbacoa de Jorge M.Santagueda, Oscar S. Dominguez i Georges Meyer, i Munta-ho bé de Lluís Gavaldà.

 

La història del fantasma de l’est: (2008). Temes originals de Leonard Bernstein de la pel·lícula West Side Story (1961) i d’Andrew Lloyd Webber de la pel·lícula El fantasma de l’òpera (2004).

 

En Pere pistola: (2008) Tema original de Henry Mancini de la pel·lícula The Blues Brothers, curiosament traduïda com a Granujas a todo ritmo (1980).

 

Ironies: La primera sardana (2004)

 

Petits tresors: Dedicada als seus cosins petits (2007)

 

Darth Vader buscant l’arca perduda: (2007). Temes originals de John Williams de les pel·lícules Star Wars traduïda a La guerra de les galàxies (1977) i Indiana Jones (1981).

 

Ironies: La primera sardana (2004).

 

Entre pallassos i arlequins: Inclosa a l’espectacle de la Contemporània, Circum! (2006).