Martí Villegas i Pons

(Berga, 1990)

Sempre ha estat envoltat de música i catalanisme des que va néixer. De ben petit va començar piano i solfeig a l’Escola l’Espill de Berga. Més tard va ser alumne de l’Escola Municipal de Música de Berga i va canviar el piano pel fiscorn. Puntualment ha assistit a classes amb Eduard Prats. Actualment és alumne de grau superior  de l’ESMUC, on rep classes de Pep Moliner. És graduat en Educació Primària i té el grau professional de trombó de vares. És el trombonaire de la cobla Marinada.

 


 


Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:

 

15 anys d’anar-hi, anar-hi i anar-hi!: Dedicada al Casal Panxo de Berga en motiu del seu 15è aniversari. Segons anotació de l’autor “Que en fem molts més i que la lluita no pari!” (2014) Temes originals de Els segadors de Francesc Alió, La Balanguera d’Amadeu Vives, Muixeranga d’Algemesí (popular), Si el rei vol corona de Josep Melcior Gomis o Francesc Bañeras, El cant dels Maulets de Ximo Caffarena i L’Estat i la Revolució d’Eina.


Mans enlaire!!!: (2013) Temes originals de El equipo A de Mike Post i Pete Carpenter, Super agente 86 de Irving Szathmary i Lucky luke de Shuki Levy.


Una bona remenada
: (2012) Temes originals de La fornera de la Ronda, La Marieta de l’ull viu de Càndida Pérez i El còctel de l’amor (remena nena) de La reina ha relliscat de Josep Maria Torrens.

La gran emparrada: (2011) Temes originals de Tarantella (popular italiana), La del Soto del Parral de Reveriano Soutullo i Juan Vert i La Gran Via de Federico Chueca i Joaquín Valverde.