Raúl
                Lacilla

Raúl Lacilla i Crespo
(Barcelona, 1990)

S’inicia en la música l’any 1999 com a intèrpret de gaita gallega i tot seguit comença els  estudis de piano i llenguatge musical. Més endavant s’interessa per la flauta de bec, instrument amb el qual obté el grau professional l’any 2010. Aquest mateix any inicia els seus estudis de direcció d’orquestra a l’ESMUC amb Jordi Mora, els quals finalitza el 2015. Actualment cursa un màster en musicologia a la Universidad de la Rioja. La seva tasca com a director es desenvolupa principalment en l’àmbit teatral (L’Estel de Nazareth i Els bankers som gent honrada) i docent (Escola Fusió de Sant Cugat i Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell). Des del setembre de 2016 és el director musical de la cobla Contemporània.

 

Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:


Ballant i gaudint dins un taxi: (2016) Temes originals de El taxi de Osmani García, Pitbull i Sensato del Patio; Bailando de Enrique Iglesias, Descemer Bueno, Gente de Zona i Sean Paul; Dale más gasolina de Daddy Yankee i Glory i La gozadera de Gente de Zona i Marc Anthony.


Introit amb fuga: Sardana de lluïment de cobla, amalgama d’abans i d’ara. La peça segueix l’estructura d’un preludi i fuga, on el preludi és una paràfrasi de l’introit de flabiol (2020).