Discografia - Èxits 1.0


 

 

Intèrpret: Cobla Contemporània

Any de l'enregistrament: 2011

 

Preu: Gratuït

 

 

Descàrrega gratuïta en format mp3

 

 

 

 


Podeu llegir una breu biografia de l'autor prement damunt del seu nom o del nom de la sardana.

També podeu escoltar la sardana completa prement el PLAY

 

1

Shardakira Jeroni Velasco i Corzo 4’08”

2

Capital del cava Joan Làzaro i Costa 5’00”

3

Gràcies i adéu ! Agustí Serratacó i Costa 4’24”

4

Lleida Sardanista 2011 Martí De Joan 4’19”

 

Us presentem la cinquena col·lecció discogràfica de la cobla Contemporània: Èxits 1.0

El niu d’aquesta nova creació va ser en una de les actuacions més sonades d’aquest any, la participació de la Contemporània a la Patum de Berga, declarada Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per part de l’UNESCO. Una actuació que es va iniciar cap a les quatre de la matinada després de la Patum Completa. El ressò en el públic més jove i els crits que corejaven al finalitzar l’actuació, ens recordava els concerts de rock on el públic embogit en vol més i més. El clamor popular ha aconseguit que l’any vinent la Contemporània torni a la vila Berguedana.

Una de les peces més corejades pel públic en les actuacions és Shardakira d’en Jeroni Velasco i Corzo. Una creació que en format de sardana ha combinat tres temes de ressò mundial de la cantant colombiana amb arrels catalanes: Shakira. Els temes són Waka Waka de Shakira, Loba de Shakira i Jorge Drexler, i Loca de El Cata.

Una estrena que també ha fet empremta és Lleida Sardanista 2011 d’en Martí De Joan. Aquesta peça la va encarregar el Grup Sardanista Balàfia (Lleida) i va dedicada a tots els sardanistes i a totes les sardanistes en actiu de Lleida perquè engresquin a ballar a tothom.  Aquest any hem percebut una gran revifalla del sardanisme a les terres de Lleida. L’hospitalitat i bona rebuda a la Contemporània ens ha fet sentir fills adoptius de les terres de ponent.

La petició de nombrós públic per disposar aquestes peces enregistrades ens ha decidit a iniciar la col·lecció ÈXITS 1.0 que obsequiarem a qui adquireixi un disc compacte de la cobla Contemporània.

Evocant el format del single aquest nou disc hi trobarem quatre sardanes: Shardakira d’en Jeroni Velasco i Corzo, Capital del cava d’en Joan Làzaro i Costa, Gràcies i adéu! d’en Agustí Serratacó i Costa i Lleida Sardanista 2011 d’en Martí De Joan.

Us convidem a gaudir-ne.

 

Sabadell, 15 de novembre de 2011