Discografia - llapis 1

 

 

Intèrpret: Cobla Contemporània

Any de l'enregistrament: 2009

 

 

 

Teniu a les mans la nova aportació de la Contemporània. Llapis 1 és la recopilació en format digital de sis anys d'enregistraments de producció pròpia amb l'únic suport del públic que els ha adquirit. Ells han fet possible que les 12 produccions discogràfiques estiguin totalment exhaurides en format Cd i faci necessària la seva reedició.

Aquesta necessitat calia omplir-la de forma innovadora, àgil i econòmica. El format escollit ha estat un llapis USB de color taronja amb una capacitat d’ 1GB. En aquest USB hi trobeu de forma ordenada en carpetes i títols les 140 obres incloses en format mp3. Totes les obres estan identificades i s’ha detallat informàticament les característiques de cada peça (títol, autor, àlbum, any d’enregistrament, intèrpret i gènere).

En el Llapis 1 hi podeu trobar les tres col·leccions discogràfiques de la Contemporània:

 

 

-          Contemporanis 1, 2, 3, 4, 5, i 6: és una tria deliberada de sardanes d’autors vius, per mitjà d’una convocatòria als compositors perquè facin arribar les seves propostes per a l’enregistrament.

-          L’audició 1, 2, 3 i 4: es reprodueixen sardanes senceres en el mateix format d’una actuació al carrer. El primer és una actuació de 10 tirades i del segon al quart en format de 7 tirades.

-          Sardaxou volum 1 i 2: enregistrament dels diferents espectacles de la Contemporània, on l’objectiu principal és passar una bona estona amb les següents creacions: Films (2007) la primera part del cinema, Circum! (2006) una volta pel circ, Bestial (2005) la recreació del món animal i Sardafòrum (2004) un viatge per la cultura universal.

L'objectiu de la Contemporània és no permetre l'oblit de la feina feta. La bona acollida fa que en menys d'un any s'acabin els discos editats de cada producció. L'acceptació del Llapis 1 ens els primers dies de llançament ha estat extraordinari superant les expectatives més optimistes.

En la creació d'aquest nou producte hem comptat amb la col·laboració de dues empreses capdavanteres en innovació. Rètols i Disseny Hard Vallès SL ha desenvolupat el disseny, maquetació i retolació. Pleg de cartró SCCL s'ha encarregat de la creació de la capsa taronja que conté l’USB. Un format creat de forma exclusiva per a la Contemporània. Gràcies a la seva creativitat ha estat possible oferir un producte desconegut en el mercat musical.

Molta feina, disseny, creativitat i música en molt poc espai.

Un producte diferent d’una cobla diferent

Sabadell, 18 de març de 2009