Joan Benavides Boixader

(Berga, 1990)

Comença a practicar música als 6 anys a l'Escola Municipal de Música de Berga, com a intèrpret de clarinet. Amplia la seva formació al Conservatori Municipal de Barcelona, on obté el Premi d’Honor del grau pofessional de tenora. Actualment està cursant tenora a l’ESMUC amb Jordi Figaró, i fagot al CMMB amb Lleonard Castelló. Com a instrumentista, ha format part de la cobla orquestra Cadaqués i de les cobles Mataró i Pirineu. Actualment actua amb el grup d'ska-reggae Antídot i és intèrpret de tenora a la Contemporània. 

 

Sardanes enregistrades per la Cobla Contemporània:

Guanyarem: (2014) Temes originals de Guanyarem de Brams, Noia de vidre de Els Pets i Vull per demà de Brams.


Amor d’argent: Dedicada als 25 anys de casats dels pares del compositor (2012).


La teva: (2013) Temes originals de El cor de la ciutat d’Albert Guinovart, Plats bruts de Quimi Portet, Ventdelplà d’Antoni-Olaf Sabater i S’ha escrit un crim de John Addison.


La 5a alegria:
(2012) Temes originals de Simfonia núm. 5 en do menor (op.67), Sonata per a piano núm. 14 en do# menor (Op.27) Clar de lluna, i Simfonia núm. 9 en re menor (Op.125) de Ludwig van Beethoven.


La ‘donna’ i el barber: (2011) Temes originals de Rigoletto i Nabucco de Giuseppe Verdi i Il barbiere di Siviglia de Gioachino Rossini.