Discografia - ContemPac 1

 

ContemPac 1

 

 

Intèrpret: Cobla Contemporània

Any de l'enregistrament: 2006 - 2011


 

 


Nou format discogràfic

ContemPac 1
 

Expectació, sorpresa, desconcert ... són algunes de les sensacions que hem recollit sovint en les nostres actuacions. Per a la Contemporània cada actuació és un nou repte on la rutina i la quotidianitat no tenen espai.

 

Així s’iniciava la presentació del primer disc Sardaxou de la cobla Contemporània l’abril de l’any 2006. Actualment disposeu de sis entregues de la col·lecció més diferent del món de la sardana. Cada any ens hem proposat un nou tema per oferir-vos un visió ben diferent de la música de cobla.

 

L’èxit de vendes ha exhaurit totalment les primeres edicions dels cinc primers Sardaxous. Gràcies al suport i recolzament de la discogràfica PICAP ens hem decidit a reeditar-los tots.

 

Teniu l’opció d’adquirir-los separadament o de forma conjunta amb un nou format discogràfic: ContemPac 1. Un recopilatori dels 5 primers compactes dels Sardaxous en un sol embolcall, amb l’avantatge d’un 25 % descompte sobre l’import total del pack.

 

En el ContemPac 1 hi trobareu els espectacles: MÉS STIUS (2010) la segona part de les cançons de l’estiu, STIUS (2009) les cançons de l’estiu, MÉS FILMS (2008) la segona part del cinema, FILMS (2007) la primera part del cinema, CIRCUM! (2006) una volta pel circ, BESTIAL (2005) la recreació del món animal i SARDAFÒRUM (2004) un viatge per la cultura universal.

 

Cada any hi ha alguna sardana que és la més corejada i sol·licitada pel públic. Aprofitant aquest nou llançament hem editat un disc promocional amb el recull dels temes més populars de tots els espectacles del Sardaxou de la Contemporània.

 

 

 

MÉS I MÉS CONTEMPORÀNIA!

 

LA CONTEMPORÀNIA M’AGRADA!