Contemporània solidària

Tenim el goig de convidar-vos a un acte solidari. El proper 29 de març a les 18:30 hores a la plaça Marcet de Sabadell (al costat de la via Massagué) la cobla Contemporània lliurarem un donatiu a Mans Unides. A més s’interpretarem en estrena la sardana titulada “Mans Unides” d’en Jeroni Velasco. Aquest acte s’inclou dins l’audició de sardanes interpretada per la Contemporània; organitzada per l’entitat Sabadell Sardanista.

Inspirat pel suport de la Contemporània a Mans Unides, Jeroni Velasco ha volgut homenatjar la tasca humanitària d’aquesta entitat tant arrelada a les nostres contrades. Una sardana que formalitza en format musical la tasca solidària de la Contemporània. De ben segur aquesta peça formarà part d’algun dels enregistraments que es realitzarà aquest any.

El febrer de 2007,
Mans Unides (ONG) i la cobla Contemporània vam arribar a un acord de col•laboració. Els guanys de la venda dels enregistraments dels discs compactes anirien destinats a assolir una part del finançament del projecte de construcció d’una escola de primària a Kadugau (Senegal).


Els enregistraments de l’any 2008 han estat: L’audició 5, Sardaxou 3 i Contemporanis 6. En tots ells de forma ben visible en la seva portada, s’ha reflexat aquesta col•laboració amb el logotip de Mans Unides i el missatge de cobla solidària.

Tota persona que ha adquirit els nostres enregistraments ha estat solidària amb els projectes de Mans Unides. En el moment de plantejar aquesta iniciativa teníem clar que aquest ajut no podia encarir el preu final de venda al públic i l’hem mantingut inmòvil.

www.contemporania.net ha fet difussió d’aquesta iniciativa amb un enllaç a la pàgina web de Mans Unides i als discs solidaris de la producció d’aquest any.


Jordi Saura, locutor del programa Esperit de Festa de Radio Sabadell presentarà l’acte de lliurament. Agustí Serratacó, representant de la Cobla Contemporània farà entrega dels fons recollits a l’equip directiu de la delegació Sabadellenca de Mans Unides. L’import recaptat durant l’any 2008 és de 1.200 €.

Gràcies a tot el món sardanista que ha adquirit els enregistraments de la nostra cobla.

Entre tots fem possible un món més just. Us hi esperem.

 

Mans Unides (ONG) i la cobla Contemporània hem arribat a un acord de col·laboració.

Els guanys de la venda del nou disc compacte l'Audició 5 van destinats a tres projectes humanitaris de Melong (Camerun), Sarín (Perú) i Desarmes (Haití).

La cobla Contemporània se sent orgullosa de ser una cobla solidària i de fer-ne copartícip tot el món sardanista.